Окончателно - Денис Теофиков се е самоубил. Това показва почти двугодишното

...
Окончателно - Денис Теофиков се е самоубил. Това показва почти двугодишното
Коментари Харесай

Разследването за смъртта на Денис Теофиков приключи - попфолк певецът се е самоубил

Окончателно - Денис Теофиков се е самоубил. Това демонстрира съвсем двугодишното следствие, което бе водено под надзора на Софийската районна прокуратура. Случаят към този момент е завършен, заяви " България Днес ", базирайки се на свои източници в Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
" Разследването дефинитивно завърши, тъй като няма никакви данни за ликвидиране или подбуждане. Други детайлности не могат да се оповестяват, тъй като повода за случилото се е извънредно персонална и доста деликатна. Наблюдаващият прокурор не дава да се разгласява нищо по случая. " Това сподели за " България Днес " Мадлен Шишманова - представител на Софийската районна прокуратура.

На 24 октомври 2021 г. младата звезда скочи от 7-ия етаж на постройка в региона на комплеса " Царско село ". Той бил в дома на приятелката си - гримьорката Алекса.

Теофиков е реализатор на песните " Тръгвай си " в дует с Емилия, " Не се отхвърлят " и " Милион " с Анелия.

За гибелта на артиста заяви в обществените мрежи и колежката му Лорена. " Имаше толкоз доста да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе... високо горе ", написа тя към фотография, която показа в инстаграм.

Разследването работеше по три версии - убийство, самоубийство или случай, а проверяващите случая се опитваха да изяснят е дали Денис е скочил, дали е бил бутнат или пък е полетял от жилището при безразсъден случай.

Негови другари споделят, че младият попфолк реализатор е бил в меланхолия през последните няколко месеца от живота си. Те разясняват, че Денис даже е споделял, че му писнало от всичко и не желае повече да е тук. Не поддържал и профилите си в обществените мрежи. Преди той постоянно провел анкети в инстаграм акаунта си и отговарял на въпросите на почитателите си. При едно такова запитване през предходната година дали е намерил любовта на живота си, Теофиков написа, че по-скоро не е. По това време той преди малко се е разделил с колежката си Десита.

21-годишната звезда мъчно се справял с тежестта на славата и нощния живот, като източници твърдяха, че неразрешените вещества не са му били непознати. 

След гибелта на младежа Алекса също удостовери, че напоследък Теофиков не е бил добре. “Преди три дни показа, че го обземат страшни мисли. Всички бяхме до него и не го оставихме за секунда. Всеки един от нас се бореше да му помогне, правихме всичко, което бе по силите ни. Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина. Обичахме го и ще го обичаме до края ”, написа гримьорката в профила си в инстаграм.

Теофиков попада в музикалната компания " Пайнер " през 2016 година, откакто взе участие в X Factor. Там минава първия кръг, само че отпада във втория. За негово благополучие обаче осъществяването му е направило впечатление на музикалния продуцент Николай Пашев. Той прави връзката сред Теофиков и “Пайнер ” и единствено след 3 дни Денис подписва контракта си с компанията.

Всъщност Теофиков е на сцена от напълно дребен. Още на 5 години печели един от епизодите на известното при започване на века детско предаване “Кой е по-по-най ”. На 13 години пък се явява в “България търси гений ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР